Rygter om politichikane svirrer på Nørrebro oven på nattens mange visitationer. Fædregruppe frygter, at det kan optrappe konflikten.
Betjente fra Københavns Politi har optrådt aggressivt under aftenens og nattens masse-visitationer i hovedstaden, og rygterne om politichikane svirrer nu på Nørrebro. Det siger formand for Fædregruppen på Nørrebro, Khalid al-Subeihi, der frygter, at konflikten optrappes.

- Politiet har optrådt aggressivt over for nogle unge, og der går nu rygter om, at en af politiets hundeførere kalder sine hunde Muhammed og Allah, fortæller al-Subeihi, der mundtligt har informeret politidirektør Hanne Bech Hansen om rygtet.

- Vi er alle sammen glade for, at der er rigtig meget politi på gaden. Men det er vigtigt, at betjentene skelner mellem kriminelle og ikke-kriminelle, og at de henvender sig til de unge på en ordentlig måde, siger Khalid al-Subeihi.

Hanne Bech Hansen opfordrer folk, der føler sig udsat for chikane om at henvende sig til politiet. Hun påpeger dog samtidig, at rygtet om hundenavnene tidligere er undersøgt uden resultat.