Fædre tilbyder at hjælpe politiet på Nørrebro


Fædre tilbyder at hjælpe politiet på Nørrebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fædregruppen på Nørrebro tilbyder nu at indgå i patruljeringen på Nørrebro. Det oplyser formanden for Fædregruppen, Khalid Alsubeihi.

- Vi har holdt et møde med repræsentanter for de unge i indvandrermiljøerne, og der er enighed om, at det ikke er i nogens interesse, at konflikten accelererer. Det kan jo risikere at gå ud over vores egne børn og forældre. De unge er enige med os i, at der ikke bør være nogen, der render rundt med våben i vores område. Derfor har vi tilbudt, at fædregruppen begynder at patruljere og holder øje med, hvad der sker på gaderne. Det er de unge med på. De siger, at de bærer våben for at kunne forsvare sig selv, og derfor vil vi gerne forsøge at skabe mere tryghed og dæmpe gemytterne ved at patruljere, siger Khalid Alsubeihi.

Fædregruppen på Nørrebro er egentlig nedlagt, men på grund af den alvorlige situation har man midlertidigt genoplivet gruppen.

Ingen tilbagemelding

Fædregruppen har forelagt forslaget for både politidirektør Hanne Bech Hansen og overborgmester Ritt Bjerregaard (S), men foreløbig er der ikke kommet noget tilbagemelding.

En betingelse for, at forslaget kan realiseres, er ifølge Khalid Alsubeihi, at politiet opfører sig ordentligt.

- De må gerne sætte hårdt ind overfor de kriminelle. Dem er vi ligeglade med, men vi er ikke ligeglade med, at politiet ikke behandler de almindelige unge mænd ordentligt. Vi er bange for, at en unødig aggressiv fremfærd fra politiet vil medføre, at flere unge mænd bliver inddraget i konflikten. Det vil kun gøre det hele meget værre, mener Khalid Alsubeihi.

(ritzau)

Fædre tilbyder at hjælpe politiet på Nørrebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce