FOA i Odense siger nej

FOAs formand Dennis Kristensen (t.v.) og Danske Regioners formand Bent Hansen (t.h.) holdt fredag pressemøde efter de to parter indgik forlig på et møde mellem FOA og Danske Regioner i København. Ritzaus Bureau skriver, at forliget mellem FOA og regionerne angiveligt giver portørerne og sosu-assistenterne omkring 13,4 procent i lønstigning, hvilket FOA-formand Dennis Kristensen er delvist tilfreds med. (Lars Nybøll/POLFOTO)

FOA i Odense siger nej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommelfingeren vendte nedad hos FOA i Odense, da der skulle stemmes om gårsdagens forlig for portører og social- og sundhedsassistenter

Patienter på Odense Universitetshospital vil fra på mandag møde flere kitler, end de har gjort i lang tid.

Hospitalets portører og social- og sundhedsassistenter vender nemlig tilbage til arbejde efter godt fem uger i strejke.

Det står fast, efter FOA og Danske Regioner i går indgik et forlig, der sikrer gruppen en lønstigning på 13,4 procent.

Men FOA i Odense er ikke tilfreds med forligsresultatet.

- Jeg stemte nej ved hovedbestyrelsesmødet, fordi vi ikke har nået det samme resultat som kommunerne op. Det betyder, at vores medlemmer, der arbejder på sygehusene, vil have et lønefterslæb i forhold til deres kolleger i det kommunale, siger Inge Grønbech, der er FOA-formand i Odense.

De store byer afviser

Ved den endelige afstemning i FOA's hovedbestyrelse stemte 41 for forliget, mens 14 stemte imod. Udover Odense stemte store byer som København og Århus også nej til forliget.

Men det er svært at sige, hvad vej vinden blæser.

- Jeg fornemmede klart, at der var stemning for et nej, da vi holdt tillidsmandsmøde for Region Syddanmark i torsdags, siger Inge Grønbech.

FOA i Odense siger nej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce