FOA-forlig rører ikke Kruckow


FOA-forlig rører ikke Kruckow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Connie Kruckow står fortsat stejlt og bevæbnet med ufravigelige krav til sygeplejerskernes lønstigninger.

Heller ikke selv om sosuassistenterne forlader hendes side ved at indgå forlig med regionerne, vil sygeplejerskernes formand bøje nakken.

- Jeg føler mig ikke presset af den grund. Mine medlemmer siger ikke ja til 13,5 procent, så kravet om 15 procent er stadig ufravigeligt, fastslår Connie Kruckow.

Connie Kruckow nægter dermed at følge arbejdsmarkedsforsker Flemming Ibsens råd om at bløde op på kravene ved forhandlingsbordet i stedet for at risikere at stå næsten tomhændet efter et regeringsindgreb.

- Vi har ikke nogen forventninger om et regeringsindgreb. Statsministeren har jo sagt, at det gør han ikke, så det vælger jeg at tro på, siger sygeplejerskernes formand.

Hun tror dog ikke, at sygeplejerskerne vil være fredet for regeringsindgreb i en længere periode, når FOA-medlemmerne skal afvikle en afstemning om et nyt forlig.

- Jeg har hørt, at FOA vil afvikle en meget hurtig afstemning, siger Connie Kruckow.

De over 70.000 medlemmer af Dansk Sygeplejeråd har nu sendt strejkende kolleger på gaden siden den 16. april i et håb om at hæve tilbuddet om 12,8 procent i lønstigninger til kravet om 15 procent og udnævnelsen af en ligestillingskommission.

Også pædagogerne organiseret under Bupl er fortsat på strejkebarrikaderne.

(ritzau)

FOA-forlig rører ikke Kruckow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce