FLSmidth får medhold i skattesag


FLSmidth får medhold i skattesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I FLSmidth er der glæde over en afgørelse i Landsskatteretten, som giver selskabet en skattebesparelse på 230 mio. kr. over de næste år.

Det var en glad økonomidirektør for FLSmidth, Poul Erik Tofte, der i dag kunne notere en skattebesparelse på 230 mio. kr. som følge af en afgørelse i Landsskatteretten.

- Vores skatteaktiv stiger med 230 mio. kr. Det er ikke penge, vi får i hånden, men det næste par år kan vi spare 230 mio. kr. i skat. Det vil primært være i år, at vi vil kunne tage det som indtægt, siger Poul Erik Tofte til RB-Børsen.

Sagen har kørt i nogle år, og den opstod, fordi skattevæsnet sagde nej til, at FLSmidth kunne trække et tab på 900 mio. kr. fra i skat.

- Nu har Landsskatteretten sagt, at det kan vi godt. Vi er meget tilfredse med, at den er blevet afgjort til vores fordel, fordi vi vitterligt har lidt det tab. Så vi mener også, at vi er berettiget til at få fradraget, siger Poul Erik Tofte.

Det eneste, der kan sætte skår i glæden hos FLSmidth er, hvis skatteministeren vælger at anke sagen. Det venter Poul Erik Tofte dog ikke, bliver tilfældet.

Skatteminister Kristian Jensens (V) særlige rådgiver oplyser over for RB-Børsen, at det under ingen omstændigheder bliver skatteministeren selv, der vælger at anke. Vurdering træffes af ministeriets embedsmænd.-Børsen

FLSmidth får medhold i skattesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce