Evangelist spærres ude


Evangelist spærres ude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den kristne bevægelse Evangelist har fået nej til en bibelfestival i Arnborg ved Herning. Politiet har afspærret byen for at undgå uro.

Politiet indførte i formiddag adgangskontrol omkring landsbyen Arnborg syd for Herning, hvor den religiøse bevægelse Evangelist planlægger en bibelfestival fra 5. til 11. juli. Herning Kommune har forbudt festivalen det pågældende sted, fordi det vil være i strid med planloven.

Vicepolitiinspektør Jens Nørvang oplyser, at baggrunden for at spærre Arnborg af, er, at arrangørerne af bibelfestivalen var begyndt at køre grej ud til pladsen.

- For at undgå risiko for uro og ballade, så har vi lavet afspærringer. Kun personer med folkeregisteradresser på de to veje i området, får lov at komme igennem, siger Jens Nørvang til Ritzau.

Kontrollen vil blive opretholdt 24 timer i døgnet.

For et par år siden kom det til sammenstød mellem folk fra den kristne bevægelse og lokalbefolkningen, fordi Evangelist ville have fjernet et bordel i byen. Det mente lokalbefolkningen ikke, bevægelsen skulle blande sig i.

I fjor blev en bibelfestival samme sted mødt af blokader fra lokalbefolkningen. Den situation ønsker politiet at undgå i år.

Evangelist spærres ude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce