Etapeløb savner løbere


Etapeløb savner løbere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De to Lillebæltsbroer og Storebæltsbroen er sande magneter for de fynske motions- og eliteløbere. Lørdagens jubilæumsløb på først højbro og siden lavbro vidner om en overvældende interesse for den salte havluft kombineret med en halvmaraton.

Måske derfor har etapeløbet "Danmark Løber" også mere end almindeligt svært ved at tiltrække løbere til den fynske asfalt. Kun 57 løbere har indtil videre tilmeldt sig etapeløbet, der har første fynske start i Middelfart den 5. juni og slutter 14. juni i Bogense med den sidste af 14 fynske etaper.

- Jeg ved ikke, hvorfor fynboerne ikke vil løbe, bemærker triatlet Anna Karin Jørgensen, der er arrangør af etapeløbet for Dansk Røde Kors og har udtrådt sine første løbesko på Nordfyn.

Lige nu har Anna Karin skåret ned på de lange distancer. Hun lader op til starten på 20 dages etapeløb i hele Danmark. 114 byer og næsten 1500 kilometer venter fra på lørdag med start i Viborg.

Den løbende indsamling for Dansk Røde Kors har snart passeret en kvart mio. kroner. Pengene går til humanitære opgaver i den tredje verden, og knap 800 løbere over hele landet har allerede meldt sig til løbet fra Holstebro til Rønne.

På Fyn og øer er der etaper, hvor deltagerne indtil videre skal løbe alene på distancer fra 10 til 24 kilometer. Men helt ensomme på asfalten bliver ingen af deltagerne.

- Så løber vi selv med. Alle etaper bliver gennemført, siger Anna Karin Jørgensen.

Etapeløb savner løbere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce