Et knald er 7575 kr.værd


Et knald er 7575 kr.værd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Vagn Erik Andersen

vea@fyens.dk

Mænd grubler ofte over, hvor mange gange de må tage opvasken, før det udløser goodwill nok hos partneren til et knald.

Mændeskeheden er nok ikke kommet en løsning nærmere med den rapport, som økonomerne David Blanchflower fra Dartmouth College, New Hampshire, USA, og Andrew Oswald fra Warwick Universitet i England for nylig udsendte. Men de to kommer frem til svaret på et lige så komplekst problem: Hvor mange kroner er et knald værd?

Undersøgelsen dokumenterer, at når du øger bollefrekvensen fra en gang om måneden til en gang om ugen, svarer det til, at du øger dit velbefindende lige så meget, som hvis du øgede din årlige indkomst med 303.000 kroner.

Det har den ansete amerikanske avis Wall Street Journal regnet sig frem til.

Stiftstidende har regnet videre på tallene og er kommet frem til, at hvert ekstra knald svarer til 7575 kroner - skattefrit.

Hvis der blandt avisens læsere skulle være en skeptiker eller to, må de overgive sig, når vi kan meddele, at der i undersøgelsen er benyttet en videnskabelig formel til beregning af ens velbefindende:

r = h(u(y, s, z, t)) + e (1), hedder den. r står for den grad af lykke, personen selv opgiver, h står for en kontinuerlig, ikke-differentiabel funktion, y er realindkomsten, s er den seksuelle aktivitet, z er et sæt af demografiske og personlige karakteristika, t står for tiden, og e er en usikkerhedsfaktor.

Et spørgsmål til kvinderne:Bliver I mest lykkelige af fem par nye sko á 1515 kroner eller et knald?

Et knald er 7575 kr.værd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce