Erhvervslivet kræver reformer af Brian M


Erhvervslivet kræver reformer af Brian M

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reformer er nødvendige, hvis væksten skal tilbage i dansk erhvervsliv. Det mener Dansk Erhverv og Dansk Industri, der ser frem til Brian Mikkelsen som minister.

I kølvandet på den finansielle krise skal den nye økonomi- og erhvervsminister, Brian Mikkelsen (K), skabe nogle omfattende reformer i dansk erhvervsliv. Formand i Dansk Erhverv, Poul Erik Pedersen, ser frem til at få noget frisk blod.

- Ministeren skal få kagen til at vokse. Det forudsætter reformer omkring erhvervsvilkår og innovation. Det håber jeg, ministeren vil indse og kunne give nogle svar på, siger Poul Erik Pedersen.

Han mener, det er vigtigt, at danskerne igen skal få tillid til, at vi kan blive et vækstland.

- Det, der er brug for nu, er at få skabt en tillid til at få vækst igen, så der bliver noget at dele ud af. Den optimisme og tro på, at der et lys for enden af tunnelen, er det vigtigste, siger Poul Erik Pedersen.

Viceadministrerende direktør i Dansk Industri Ole Krog ser også frem til fornyelse i sektoren.

- Den første og den vigtigste udfordring er at få skabt vækst i Danmark, så vi har råd til at betale for vores velfærd. Vi ser frem til, at vi får fokus på rammevilkår, der skal til for at sikre en privatproduktion i DK, siger Poul Erik Pedersen.

- Vi håber, at det bliver muligt for ministeren at sikre, at vi ikke får alt for mange ændringer i erhvervslovgivningen, så vi også på den front får mulighed for at arbejde os ud af den nuværende krise.

Finansrådet opfordrer Brian Mikkelsen til at finde en god regulering af banksektoren. Strammer han for hårdt, vil bankerne have svært ved at yde danskerne lån.

- Brian Mikkelsens største udfordring bliver at finde den rigtige regulering, der styrker den finansielle sektor uden samtidig at skade vilkårene for den økonomiske vækst, siger Jørgen A. Horwitz.

Erhvervslivet kræver reformer af Brian M

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce