Enlige mødre betyder mere kriminalitet


Enlige mødre betyder mere kriminalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Undgå kommuner med enlige mødre, unge mænd og singler, hvis du vil undgå kriminalitet. Indvandrere behøver du ikke at frygte, viser ny undersøgelse.

Kig dig godt omkring i nabolaget. Og hold godt øje med antallet af enlige mødre. For er der mange af dem, så er der meget kriminalitet. Det viser en ny undersøgelse fra Justitsministeriets Forskningsenhed.

Undersøgelsen hævder dog ikke, at enlige mødre har mere langfingrede tendensen endsige er hurtigere på aftrækkeren end andre i befolkningen. Men antallet af enlige mødre siger noget om, hvor ressourcestærk en kommune er, og det har ifølge undersøgelsen formentlig en sammenhæng med kriminalitetsniveauet.

Kig dig omkring igen, og hold nu øje med de unge mænd.

Ifølge undersøgelsen er der nemlig en direkte sammenhæng mellem antallet af unge mænd mellem 15 og 39 år i en kommune og kriminalitetsniveauet. Det hænger ganske enkelt sammen med, at mænd i denne aldersgruppe udgør størstedelen af de kriminelle.

Ifølge undersøgelsen er der til gengæld ingen målbar sammenhæng mellem antallet af indvandrere i en kommune og kriminalitetsniveauet. Godt nok er andelen af indvandrere i København højt sammenlignet med f.eks. Morsø Kommune. Men den mere kriminalitet skal ifølge undersøgelsen forklares ud fra sociale og økonomiske faktorer.

De mest kriminelle byer er ikke overraskende Århus, Odense samt København og omegn.

Undersøgelsen viser også, at jo flere singler, der bor i en kommune, jo højere er kriminaliteten. Ligesom med de enlige mødre er antallet af singler kun en indikator for kriminalitetsniveauet. Singler kan ikke siges at være mere kriminelle end andre, men undersøgelsen antager, at antallet af singler er udtryk for, hvor ressourcestærk en kommune er.

Enlige mødre betyder mere kriminalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce