Engell: Rejsesagen har alt i alt svækket Løkke meget


Engell: Rejsesagen har alt i alt svækket Løkke meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Isoleret set forværrede Løkke ikke sin situation, men sagen som helhed har svækket ham meget, siger Engell.

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen håndterede det mere end tre og en halv time lange pressemøde om sine rejser på første klasse for klimaorganisationen GGGI klogt, vurderer politisk kommentator Hans Engell.

Derfor forværrede søndagens pressemøde heller ikke situationen for Lars Løkke Rasmussen.

Venstre politikeren har de seneste uger været i modvind, fordi han på skatteborgernes regning blandt andet har fløjet på førsteklasse i ni ud af 15 gange i forbindelse med sit arbejde for GGGI.

- Han viste en passende ydmyghed med at undskylde og beklage. Jeg mener også, at opdelingen mellem spørgsmål om fonden og delen om det personlige og Venstre var et klogt valg, siger Hans Engell og uddyber:

- Han startede jo meget ydmygt med tårer i øjnene og var stærkt påvirket af situationen, men i løbet af pressemødet så vi jo den gamle Løkke, der jo ikke kunne lade være med at banke til journalisterne, komme med finter og snerre af dem. Vi så hele følelsesregistret.

Men selvom det var en velforberedt GGGI-formand, der søndag stod på mål for en række kritiske spørgsmål, mener Hans Engell, at sagen kan få store konsekvenser for Lars Løkke Rasmussen og Venstre i vælgeropbakningen.

- Overordnet set er der ingen tvivl om, at denne her sag har svækket Løkke og Venstre rigtig, rigtig meget. Men det er heller ikke sådan, at de vælgere, der føler, at han har svinet med pengene, nu har fået svar på det hele. For det har de ikke.

- Pengene er brugt, og dem betaler han ikke tilbage. Forklaringen var jo ikke specielt god, og det var jo også derfor, at han undskylder og beklager, forklarer Hans Engell.

Engell: Rejsesagen har alt i alt svækket Løkke meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce