Endnu et Laudrup-rygte


Endnu et Laudrup-rygte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Laudrup til Nørre Aaby" skrev vi forleden i avisen. Og så var helvede løs.

For selv om det "kun" drejer sig om oldboys-landsholdets kamp mod lokale koryfæer på Nørre Aaby Stadion 18. juni, og selv om den omtalte Laudrup indtil videre "kun" er lillebror Brian Laudrup, ja så vækkede alene sætnings-indledningen "Laudrup til..." straks alle nyhedshundene i cyberspace.

- Er det endnu et Laudrup-rygte? spurgte en fornøjet læser på net-debatten.

Og den slags skal man ikke spøge med i en tid, hvor selve Michael Laudrup står foran et klubskifte i sin trænerkarriere.

Stort set alle storklubber i Europa kobles sammen med danskerens - i hvert fald i lille Danmark - brandvarme navn, og der kan hurtigt opstå misforståelser.

Eksempelvis troede en engelsk journalist forleden, at "Laudrup til Chelsea" gjaldt Brian Laudrup, fordi han tidligere har spillet for klubben.

Men indtil videre så ligger det fast, at Brian Laudrup kommer til Nørre Aaby for at spille en fodboldkamp. Og at Michael Laudrup måske også dukker op sammen med gamle kendinge som Klaus Berggren, Lars Høgh og Stig Tøfting.

Og hvem ved - måske bliver Laudrup så glad for Vestfyn, at han vælger at fortsætte karrieren her.

Det ville da være et scoop for serie 3-klubben, i hvert fald.

Nørre Aaby IK er i øvrigt stadig med i kampen om oprykning til serie 2. Og det er ikke et rygte, skulle vi hilse og sige.

Endnu et Laudrup-rygte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce