En lille tåre og et stort grin


En lille tåre og et stort grin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et par klumper i halsen måtte synkes, og øjnene var røde, da Henriette Kjær (K) i går afleverede Socialministeriet til Eva Kjer Hansen (V).

Det var ikke helt nemt for den afgående minister at sige farvel til sin hidtidige arbejdsplads. Henriette Kjær slog dog fast, at det mest var en glædens dag.

Den ny socialminister, Eva Kjer Hansen, fik ud over en ministerpost også overdraget en kurv med vin og godter. Den skulle hun nyde med dem derhjemme. For selv om man er glad for sit arbejde, er det vigtigt at hygge sig, sagde Henriette Kjær.

Den ny minister kvitterede med at give den afgående to biografbilletter til filmen "Supersize me", hvor instruktøren udelukkende spiser burgere i en måned. Den skal inspirere Henriette Kjær, når hun skal begynde arbejdet på fødevareområdet.

Ellers var det småt med konkrete idéer og målsætninger - både for det ny familie- og forbrugsministerium og Socialministeriet.

Socialministeren havde dog et par faste punkter: - Vi skal lave en opfølgning på strukturreformen, og så vil jeg gerne sætte fokus på det frie valg. Selv om man er afhængig af social hjælp, skal man stadig have indflydelse, sagde Eva Kjer Hansen, der ikke ville komme med yderligere programerklæringer.

Det skal være så nemt som muligt at være børnefamilie, lød planerne for Henriette Kjærs ny ministerium.

- Og jeg har masser af idéer, men det er ikke nu, de skal frem, fastslog hun.

Eva Kjer Hansen sluttede af med at citere Bertel Haarder:

- Mange ministre ved først, hvad de burde have lavet, når de ikke længere er ministre. Det har ikke gjort sig gældende for dig, Henriette. (ritzau)

En lille tåre og et stort grin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce