En går fri efter våbenkup


En går fri efter våbenkup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet mangler stadig at finde en af de mistænkte i sagen om det omfattende våbenkup.

Fire mænd er nu tiltalt for det spektakulære røveri mod kasernen i Antvorskov, hvor hundredvis af forsvarets våben forsvandt.

Men en mangler stadig.

Det fremgår af anklageskriftet, som nu er offentliggjort, at der var fire mænd om røveriet i januar. Men politiet har trods en omfattende efterforskning kun kunnet sætte navn på tre af dem, der bevæbnet med en pistol og pumpguns trængte ind til vagten på kasernen og gennemførte det store røveri i januar i år.

Kilder hos politiet i Næstved, der har efterforsket sagen, bekræfter da også, at der er en fjerde person, som man indtil nu ikke har kunnet identificere. Men nu har man altså valgt at trække en streg i sandet og køre sagen mod de tre røvere - blandt dem en tidligere sergent fra Antvorskov. Desuden er en fjerde mand tiltalt for at have modtaget cirka halvdelen af de mange våben og opbevaret dem i sit hjem i Smørum.

Ud af anklageskriftet fremgår det også, at en af de fire - nemlig sergenten - er tiltalt for 15 billeder og 270 filmklip med børneporno liggende på sine computere. En anden af de tre mistænkte røvere er samtidig tiltalt for at have købt mindst et halvt kilo amfetamin. Størstedelen blev senere fundet i hans hjem i Valby.

En går fri efter våbenkup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce