Ekstra Bladet slår tilbage mod Venstre


Ekstra Bladet slår tilbage mod Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstres antydning af, at Ekstra Bladet kan miste støttekroner, skyldes, at partiet ikke kan lide, hvad de læser om sig selv i avisen, mener chefredaktør.

Vi kan ikke trues til tavshed.

Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, slår nu tilbage mod Venstres medieordfører, Ellen Trane Nørby, efter at hun har antydet, at en avis som Ekstra Bladet er for useriøs til at modtage offentlig økonomisk støtte.

"Det er jo en farlig diskussion at gå ind i. Men nogle vil sige, at Ekstra Bladet efterhånden ligner Se & Hør så meget, at man kan spørge, hvorfor de overhovedet skal have støtte, når nu Se & Hør og lignende blade ikke må få", siger Ellen Trane Nørby således i et interview med journalisten.dk.

Her slår hun til lyd for en omlægning af den offentlige mediestøtte, så det mere bliver indholdet end selve medieplatformen, der er afgørende for, om et medie kan få støtte.

Men V-politikerens udtalelser om Ekstra Bladet handler ifølge Poul Madsen lige så meget om, at Ekstra Bladet har skrevet kritisk om Venstrepolitikere som Søren Pind.

- Jeg synes, det er en rigtig god idé, at støttekronerne ud fra et objektivt grundlag går til de medier, der investerer penge og kraft i at lave egne historier. Men det kan ikke nytte noget, at politikerne leger smagsdommere, der fratager støtte, bare fordi Ekstra Bladet er fræk og afslører politikerne i at drikke på skatteborgernes regning, siger Poul Madsen og tilføjer:

- Det er selvfølgelig fordi, at hun og hendes højtærede partikollega Søren Pind ind imellem ikke kan lide det, vi laver. Ekstra Bladet er Danmarks førende nyhedsmedie, og det vil vi fortsat være, uanset hvad politikerne truer med.

Efterfølgende forklarer Ellen Trane Nørby dog til Ritzau, at hendes omtale af Ekstra Bladet ikke skal forståes som en trussel mod avisen, men blot som et af flere eksempler på, at mediebilledet ændrer sig.

Ekstra Bladet slår tilbage mod Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce