Eksborgmester om prins Henrik: Han var hverken arrogant eller hovskisnovski

Sonja Rasmussen er tidligere borgmester i Kerteminde. Akrivfoto: Andreas Bang Kirkegaard

Eksborgmester om prins Henrik: Han var hverken arrogant eller hovskisnovski

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prins Henrik er ikke altid blevet behandlet fair i pressen eller på de sociale medier, mener tidligere borgmester i Kerteminde, Sonja Rasmussen. Hun mødte prinsen, da regentparret var på besøg i kommunen i 2013.

Den tidligere borgmester i Kerteminde, Sonja Rasmussen, blev mere berørt, end hun havde regnet med, over beskeden om prins Henriks død.

- Jeg har kun mødt ham et par gange, men jeg er berørt, fordi han har gjort større indtryk på mig, end jeg troede. De gange, jeg har mødt ham, fik jeg indtryk af, at han var et meget varmt og empatisk menneske, lyder det fra Sonja Rasmussen

Da prinsen sammen med dronningen besøgte Kerteminde en hel sommerdag i 2013, var det prins Henriks fortjeneste, at dagen blev en succes, mener Sonja Rasmussen.

- Jeg vil ikke sige et ondt ord om vores dronning, for hun havde dårlig ryg den dag og var meget forpint. Men der trådte prins Henrik ligesom til og bar hele dagen. Han virkede interesseret i alle og fik samtalerne til at glide, fortæller hun.

Unfair behandlet

Desværre har billedet, der er tegnet af prinsegemalen i pressen og på sociale medier, ikke altid været lige så positivt.

- Jeg synes nogle gange, at prinsen er blevet uretfærdigt behandlet. Nu har jeg mødt ham og ved, at han hverken er arrogant eller hovskisnovski. Snarere tværtimod. Den dag, han var i Kerteminde, virkede han ikke blot høflig og meget interesseret i kommunen, men var også opmærksom på, hvis der var ældre, børn eller handicappede, og han var åben og interesseret på en følsom og empatisk måde, siger Sonja Rasmussen.

- Faktisk har jeg altid taget kampen ved sociale lejligheder. Hvis prinsen blev diskuteret, har jeg taget ham i forsvar for at vende billedet.

Det er generelt et stort tab for Danmark, at prins Henrik er gået bort, mener Sonja Rasmussen.

- Mit indtryk var, at han både stod lige bag ved dronningen og støttede hende, men at han også støttede op om hele landet og har gjort meget for Danmark. Det er et intelligent og følsomt menneske, vi har mistet.

Eksborgmester om prins Henrik: Han var hverken arrogant eller hovskisnovski

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce