Efterlyst motorcykel fundet i Holbæk


Efterlyst motorcykel fundet i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet mener, at AK81'er blev forfulgt, inden han blev kørt ned på Jagtvej. Den eftersøgte bil er fundet, og udbrændt motorcykel fundet i udgravning i Holbæk.

Det 26-årige fremtrædende medlem af AK81, der blev kørt ned på Jagtvej i København, blev tilsyneladende forfulgt i sin bil forinden.

Politiets teori er, at han blev påkørt i den lejede Ford Mondeo, han kørte i, og at han derefter blev kørt ned, da han forsøgte at flygte til fods.

Mondeoen er fundet delvis udbrændt i Tingbjerg og undersøges nu af politiets teknikere. Lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Henrik Svindt, vil ikke udtale sig om, hvorvidt den bærer spor af at være påkørt.

Derimod fremgår det tydeligt af den lejede Renault Scenic, der blev brugt til påkørslen, at den har været indblandet i noget voldsomt, oplyser Henrik Svindt. Den er fundet på Tagensvej.

Et tredje fund har politiet gjort i Holbæk. Her blev en forbipasserende opmærksom på en udbrændt motorcykel, der lå i en udgravning. Det er den motorcykel, der blev brugt i lørdags, da syv skud blev affyret fra en automatpistol mod en 20-årig mand, der sad i en bil på Nørrebro. Manden blev ramt i ballen.

Politiet ved ikke, hvem der har kørt motorcyklen til Holbæk, eller hvordan føreren, er kommet videre fra udgravningen. Det er også uvist, hvem der kørte AK81'erens lejede Mondeo til Tingbjerg.

Efterlyst motorcykel fundet i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce