Efterlyst meldte sig


Efterlyst meldte sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knivoverfaldet mod en amerikansk udvekslingsstudent natten til onsdag kom muligvis opklaringen et skridt nærmere, da en efterlyst 16-årig dreng i går middag meldte sig selv til politiet.

Den 16-årige er mistænkt for at være hovedgerningsmanden bag det voldsomme knivangreb, der nær havde kostet den amerikanske udvekslingsstudent livet.

Offeret var i byen med nogle venner, da en bil pludselig standsede ud for dem ved Magasin på Kongens Nytorv i København, og en gruppe unge gik til angreb. Den 22-årige fik stukket en kniv i brystet og var tæt på at dø som følge af de kvæstelser, overfaldsmanden tilføjede ham. Men takket være en hurtig indsats fra lægerne på Rigshospitalets traumecenter kunne amerikaneren senere onsdag meldes uden for livsfare.

Angrebet på den amerikanske udvekslingsstudent var muligvis en "bytter", idet de unge udvekslingsstudenter tidligere på aftenen havde haft et skænderi med en gruppe unge ude foran et værtshus.

Fire unge mænd blev onsdag varetægtsfængslet i hver 13 dage i sagen, og politiet skal inden fredag middag beslutte sig for, om den 16-årige skal sigtes for overfaldet og eventuelt fremstilles i grundlovsforhør. Tre af de fængslede er 15-16 år, s mens den sidste er 28 år.

Efterlyst meldte sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce