Umiddelbart har der ikke været nogen uheld i trafikken på Fyn i løbet af natten. Politiet siger, at folk har været fornuftige. DMI varsler, at der kan faldt op mod 9 centimeter sne i løbet af fredagen.

Man kunne frygte for, at snevejret, der ramte Fyn natten mellem torsdag og fredag, ville skabe trafikaleproblemer fra morgenstunden og i løbet af natten. Det har dog ikke været tilfældet.

- Vi har ikke haft nogen meldinger om uheld. Det har været en meget stille nat. Det tyder på, at folk har været fornuftige. Samtidig er der ikke faldet lige så meget sne, især på det nordlige og centrale Fyn, som vi havde forventet. Så vi er sluppet heldigt, siger Thomas Bentsen, der er vagtchef hos Fyns Politi.

Den forventede sne kan dog komme senere. Tidligt fredag morgen har DMI udsendt et varsel om, at der kan falde 5-9 centimeter sne på Fyn i løbet af seks timer fredag. Samtidig vil der være en frisk vind til kuling, der vil medføre snefygning.

Det siger sig selv, at den øgede mængde sne kan ramme den kollektive trafik. Men også biltrafikken påvirkes.

Samtidig har Storebæltsbroen advaret vindfølsomme køretøjer om, at de ikke skal køre over broen. Der er dog en forventning om, at den advarsel bliver ophævet klokken syv.

Mere om emnet

Se alle
2
DMI: Snestormen er afblæst

DMI: Snestormen er afblæst

Snevejret stopper den sibiriske kulde

Snevejr over Fyn: Sådan rammer det morgentrafikken

Snevejr over Fyn: Sådan rammer det morgentrafikken