Selskabet bag tilbudsportalen dagensbedste.dk har indsendt begæring om konkurs den 9. oktober.

Men allerede 5. oktober har direktør Peter Post Lundsgaard oprettet et nyt og næsten enslydende selskab.

Ifølge databasen biq.dk har dette selskab også dagensbedste.dk som hjemmeside.

I øjeblikket er hjemmesiden ude af drift, og det har ikke været muligt at komme i kontakt med hverken Peter Post Lundsgaard eller andre folk bag dagensbedste.dk.

Hvis navnet Peter Post Lundsgaard lyder bekendt, kan det hænge sammen med, at han var administrerende direktør i jubii.dk og med succes har været iværksætter gennem mange år.

Han har stiftet dagensbedste.dk og var direktør for fra 2010 til slutningen af 2014, inden han overlod posten til Christian Læsø Jensen.

I juli 2015 tog vendte Peter Post Lundsgaard tilbage til direktør, men kun for nogle få måneder, inden dagensbedste.dk måtte dreje nøglen om.

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.

Mere om emnet

Se alle
Dealfirma konkurs: Godt tilbud endte med at koste dyrt

Dealfirma konkurs: Godt tilbud endte med at koste dyrt

Trods konkurs: Få penge retur for værdibevis

Trods konkurs: Få penge retur for værdibevis

Dansk tilbudsportal er kollapset

Dansk tilbudsportal er kollapset