Mandag aften kort efter klokken 21.30 skete der et frontalsammenstød på Sundbrovej på Tåsinge. En 90-årig kvinde er svært tilskadekommen efter ulykken, mens en 51-årig mand er indlagt med mistanke om indre blødninger.

Blå blink fyldte Sundbrovej på Tåsinge mandag aften, da to biler kort efter klokken 21.30 stødte frontalt sammen.

Føreren af den ene bil, en mand på 51 år, kom af den ene eller den anden grund til at køre over i den modsatte vejbane, da vejen svingede i en svag kurve, hvor han herefter påkørte en bil frontalt.

I bilen, som den 51-årige ramte, sad to kvinder og en mand - den ene af kvinderne er 90 år.

Den 90-årige og den 51-årige mand blev efter ulykken kørt til Odense Universitetshospital, hvor de tirsdag morgen fortsat er indlagt.

- Kvinden har brækket ribben et til fem, punkteret en lunge og brækket brystbenet. Det seneste, vi har hørt, er, at hun er stabil, men altså svært tilskadekommen, oplyser vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen.

Den 51-årige mand er uden for livsfare og stabil, men altså stadig indlagt efter ulykken mandag aften.

Læs mere: 51-årig fører mistænkes for spirituskørsel

- Han er indlagt med mistanke om indre blødninger, men han skulle også være stabil, siger Thomas Bentsen til Fyens.dk.

Formentlig spirituspåvirket

Den 51-årige fører af bilen, der kom over i den modsatte vejbane, inden uheldet skete, mistænkes af politiet for at have været påvirket af spiritus, da ulykken skete.

- Det er patruljens formodning på stedet, der gør, at vi mistænker ham for at være spirituspåvirket, siger vagtchef Thomas Bentsen.

Grundet tidspunktet var der ikke meget andet trafik på Sundbrovej, da ulykken skete, og oprydningsarbejdet efter ulykken forårsagede derfor ikke trafikale problemer, oplyser vagtchefen.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på aktualitets-, samfund- og erhvervsredaktionen i Odense, hvor jeg har fokus på krimi, nyheder og samfundsaktuelle emner. Jeg startede som journalistpraktikant i februar 2016 på Fyens Stiftstidende.

Mere om emnet

Se alle
Påvirket mand påkører familie på tre ved Tåsinge

Påvirket mand påkører familie på tre ved Tåsinge

Opdateret: Alvorligt trafikuheld på Tåsinge

Opdateret: Alvorligt trafikuheld på Tåsinge