Odense Kommune har planlagt møde med Odense Universitetshospital om trafikforholdene ved hospitalet.

Forud for den venstresvingsulykke i krydset mellem Kløvervænget og J.B. Winsløws Vej, der onsdag kostede en 22-årig kvinde livet, havde Odense Kommune aftalt et møde med OUH for at diskutere trafikforholdene i området.

Det oplyser Tine Christiansen, som er kontorchef i Byrum og Mobilitet under By- og Kulturudvalget.

- Det møde har vi på tirsdag, og her gennemgår vi minutiøst, hvad man kan gøre i den type kryds, siger hun.

Ifølge Tine Christiansen har Odense Kommune ikke modtaget nogen henvendelser om det pågældende kryds, men man holder hele tiden øje med de trafikale forhold i kommunen.

- Vi gør det på flere måder. Dels har vi såkaldte sortpletanalyser, som er baseret på politiets data og skadestuedata. Derudover laver vi selv undersøgelser på baggrund af borgerhenvendelser. På baggrund af de undersøgelser vurderer vi, om det kan lade sig gøre at bedre trafiksikkerheden i krydset med forskellige fysiske tiltag. Det kan være helleanlæg, signaler eller opstregninger, siger hun og peger på krydset mellem Stærmosegårdsvej og Munkebjergvej som et sted, hvor kommunen har lavet ændringer.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
10
Fynboerne reagerer på dødsulykke: Her er de farligste lyskryds

Fynboerne reagerer på dødsulykke: Her er de farligste lyskryds