Efter bilbrand i Sorø: To fængslet for dobbeltdrab


Efter bilbrand i Sorø: To fængslet for dobbeltdrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd er blevet fængslet for at have dræbt to mænd, der blev fundet i brændende bil. De nægter sig skyldige.

To mænd på 19 og 22 år er blevet varetægtsfængslet til den 7. oktober, sigtet for dobbeltdrabet på to mænd, som lørdag blev fundet døde i en brændende bil i Sorø.

De to mænd blev søndag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster. Det foregik for lukkede døre.

- Det gjorde det af hensyn til politiets videre efterforskning, siger advokaturchef Jeanette Wincent Andersen til Ritzau.

Politiets efterforskning har vist, at de to mænd i bilen er blevet dræbt af skud. De er tilsyneladende blevet skudt på stedet, mens de sad i bilen, så der er tale om en slags likvidering.

- Vi bruger ikke lige det ord, men det kan man godt vælge at kalde det, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De anholdte - og nu fængslede - kommer begge fra Sorø-egnen. Der er tale om to unge, der er kendt af politiet i forvejen.

- Det er nogle, som vi kender, men slet ikke for noget, der ligner det her, fortæller Søren Ravn-Nielsen.

De to døde mænd blev fundet i en brændende bil på Kalundborgvej i Sorø tidligt lørdag morgen.

En forbipasserende bilist slog alarm, da han så bilen omspændt af flammer, men først da politiet kom til stedet, viste det sig, at der sad to døde mænd i bilen. En obduktion har siden vist, at de blev skudt, før der blev sat ild til bilen.

Mændenes identitet er ikke endeligt fastslået.

- Vi har en idé om, hvem de er, men den endelige identifikation sker formentlig først i næste uge, siger Søren Ravn-Nielsen.

Bilen udbrændte fuldstændigt, og området omkring den blev afspærret, fordi det hurtigt stod klart, at der var tale om et gerningssted. Det er ikke mindst spor på stedet, der har ført til et hurtigt gennembrud i politiets efterforskning.

Søren Ravn-Nielsen vil søndag ikke komme ind på, hvad politiet mener skulle være de fængsledes motiv til dobbeltdrabet, men han mener ikke, at det er banderelateret.

- Det er der intet, der tyder på, understreger han.

Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, kan offentligheden ikke få at vide, hvad politiet bygger mistanken mod de to på.

De nægter sig begge skyldige, og den 22-årige kærede på stedet beslutningen om varetægtsfængsling til landsretten.

Efter bilbrand i Sorø: To fængslet for dobbeltdrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce