EL ekskluderer medlem


EL ekskluderer medlem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årsmøde ekskluderer partimedlem, der ifølge Enhedslisten har "udvist tilstrækkelig mangel på respekt for demokratiets spilleregler i Enhedslisten."

Enhedslisten har taget det usædvanlig skridt at ekskludere et af partiets medlemmer. På partiets årsmøde valgte de delegerede at følge en indstilling fra hovedbestyrelsen om at ekskludere Peter Huggler fra lokalafdelingen i Gentofte.

Det skete efter, at Peter Huggler netop havde valgt at anke hovedbestyrelsens afgørelse til årsmødet i Korsgadehallen, på Nørrebro. Sagen startede i september sidste år, hvor lokalafdelingen i Gentofte tog det usædvanlige skridt at ekskludere hele seks af afdelingens medlemmer, fordi de havde undergravet lokalbestyrelsens arbejde ved at have "tilsidesat beslutninger." Efterfølgende meldte fire af disse sig ud af Enhedslisten, mens en femte blev overflyttet til en anden lokalafdeling.

Ifølge hovedbestyrelsen har Peter Huggler "udvist tilstrækkelig mangel på respekt for demokratiets spilleregler i Enhedslisten, Gentofte-afdelingens bestyrelse og medlemmer samt HB's forsøg på at undgå udelukkelse".

EL ekskluderer medlem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce