EL: Venstres bilags-forklaringer hænger ikke sammen


EL: Venstres bilags-forklaringer hænger ikke sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enhedslisten vil se dokumentation for, at Venstres formand søndag bad GGGI om "fuldt overblik" over rejsebilag

- Enhver kan jo se, at der er noget, der ikke hænger sammen.

Det mener Enhedslistens udviklingsordfører, Christian Juhl, efter at Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, tirsdag eftermiddag skrev på Facebook, at han allerede i søndags bad klimaorganisationen GGGI om at give ham "et fuldt overblik" over rejsesagen.

Tirsdagen igennem havde flere ledende Venstre-folk ellers understreget, at Lars Løkke Rasmussen ikke selv kunne fremlægge sine rejsebilag som formand for GGGI, blandt andet med henvisning til "globale regler". Og det vækker undren i Enhedslisten:

- Enten har Løkke opfundet en god forklaring til lejligheden eller også taler man slet og ret ikke sammen i Venstres top. Jeg skal ikke gøre mig til dommer over sandfærdigheden, men jeg mener, at Løkke skylder en forklaring, siger Christian Juhl.

- Jeg vil opfordre Lars Løkke til at fremlægge dokumentation for, at han allerede i søndags bad GGGI om at finde alle bilagene frem med henblik på offentliggørelse, siger han og fortsætter:

- Vil han ikke det, må vi jo antage, at han smører tykt på, når han siger, at han havde truffet beslutningen om offentliggørelse af bilagene allerede søndag.

Søndag har Lars Løkke Rasmussen indkaldt til pressemøde sammen med GGGI's direktør, Howard Bamsey, i København.

Her vil Løkke efter eget udsagn fremlægge "alle oplysninger om mine møde-, rejse- og opholdsomkostninger".

Balladen om Venstre-formandens dyre rejser for klimaorganisationen GGGI - der er modtager af danske udviklings-millioner - tog efter Ekstra Bladets afsløringer fart under partiets landsmøde forrige weekend.

En uge efter sendte Lars Løkke Rasmussen så et brev til Venstres medlemmer og hans følgere på Facebook, hvor han beklagede, at han ikke tidligere havde stoppet med at flyve på første klasse for GGGI.

Det er onsdag ikke lykkedes Ritzau at få en kommentar fra Venstre til Lars Løkke Rasmussens seneste Facebook-opdatering.

EL: Venstres bilags-forklaringer hænger ikke sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce