Den Fynske Motorvej var torsdag formiddag lukket i østgående retning i lidt over en time, mens politiet ryddede op efter seks uheld på en kort strækning. Bilisterne sad i kø både på motorvejen og Store Landevej.

E20 mellem Ejby og Aarup blev torsdag ved 10.20-tiden åbnet igen efter i lidt over en time at have været spærret i østgående retning. Årsagen til spærringen var, at der var seks uheld på en kort strækning af motorvejen.

Spærringen betød, at der hurtigt opstod kø på motorvejen og i løbet af kort tid også på Store Landevej, som bilisterne blev ledt videre af for at undgå at holde i kø på motorvejen.

Klokken 10.19 kunne Fyns Politi tweete, at spærringen af det østgående spor var ophævet, og at politiet i første omgang ville afvikle køen, der var opstået, inden vejen blev åbnet for den øvrige trafik.

Uheldet, der implicerede seks biler, skete omkring klokken 9 torsdag morgen, og den første melding fra politiet lød, at fire personer var kommet til skade. Ifølge Fyns Politi var der dog ingen alvorligt tilskadekomne i uheldene.

Både Falck, Dansk Autohjælp og Bios deltog i oprydningen.

Også spærret vej i Sønderjylland

Tidligere torsdag morgen blev E 45 i Sønderjylland ligeledes spærret ved Rødekro i sydgående retning.

Det skyldtes et uheld med en bil og en mobilkran.