Dronning Margrethe vil vise vindmøller


Dronning Margrethe vil vise vindmøller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Græsk præsidentpar kommer i næste uge på officielt besøg i Danmark efter invitation fra Kongehuset. Klimaet er i fokus under besøget.

Vindmøller og grøn teknologi kommer i fokus, når Grækenlands præsident Karolos Papoulias og fru May Panou Papoulia i næste måned kommer på officielt statsbesøg efter indbydelse fra Dronningen og prinsgemalen.

Regentparret vil selv være i lufthavnen mandag 18. maj for at modtage det græske præsidentpar, ligesom de er værter for en officiel gallamiddag på Fredensborg Slot samme aften.

Tirsdag 19. maj vil den græske præsident sejle til Middelgrunden ud for København for at se på off-shore vindmølleparken. Herefter vil der være rundvisning i bygningen "Mountain Dwellings" i Ørestaden. Præsidenten vil også deltage i en forretningsfrokost med samtaler i Dansk Industri med fokus på grøn teknologi.

Trods fokus på klima bliver der dog også tid til andet under det græske statsbesøg. Præsidentparret skal således til et koncertarrangement på Statens Museum for kunst, og præsidenten skal onsdag 20. maj have politiske samtaler med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Regentparret og Kronprinsparret vil deltage i udvalgte programpunkter, oplyser Kongehuset.

Dronningen og prins Henrik besøgte Grækenland i 2006. Det var dengang første gang, at det danske kongehus aflagde et statsbesøg i landet, efter at ekskong Konstantin og eksdronning Anne-Marie i 1967 måtte flygte i kølvandet på Konstantins modkup-forsøg mod den græske junta.

Dronning Margrethe vil vise vindmøller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce