Dræbt i skolegården


Dræbt i skolegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd blev i dag i Østre Landsret idømt 12 og syv års fængsel for drabet på deres 19-årige ven, der blev overfaldet, mens han spillede fodbold i en skolegård.

Det kostede i dag to mænd på 18 og 20 år henholdsvis syv og 12 års fængsel, at de den 7. marts 2007 med knive dræbte deres ven, den 19-årige Patrick Nicolaisen Steffin med knive i en skolegård i Brønshøj.

I retten erkendte den 18-årige Cüneyt Ozcan, at han havde stukket Patrick med kniv. Det var dog ikke for at dræbe, og derfor argumenterede hans forsvarer for, at han "kun" skulle dømmes for vold med døden til følge. Den 20-årige Horanasuriyage Jude Nilantha Pio Munindradasa nægtede at have stukket med kniv, men erkendte, at han havde slået Patrick en enkelt gang.

En enig domsmandsret i Østre Landsret kendte dog, ligesom Retten på Frederiksberg tidligere har gjort, begge mændene skyldige i drab.

Domsmandsretten var også enig i, at stadfæste byrettens dom på 12 års fængsel til den ældste af dem. Derimod var man ikke enig om straffen til den nu 18-årige, der i byretten fik otte års fængsel. Der er maksimumstraffen, hvis man er under 18 år på gerningstidspunktet. Tre af domsmandsrettens medlemmer ville stadfæste straffen på de otte år, mens tre ville sætte straffen ned til syv. Når der er stemmelighed gælder det, der er bedst for den tiltalte.

Dræbt i skolegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce