Drabstiltalte nægter at udtale sig ved retssag


Drabstiltalte nægter at udtale sig ved retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre tiltalte vil ikke afgive forklaring i retssag, hvor de er anklaget for drab på 21-årig.

Tre unge på 16, 17 og 19 år nægter at lade sig afhøre af anklager Trine Sorgenfri, som mandag ved Retten på Frederiksberg har læst en anklage om knivdrab op.

Mændene er tiltalt for i forening at have dræbt 21-årige Jon Patorra, som er blevet sat i forbindelse med rockergruppen Bandidos, med et enkelt knivstik. Drabet skete på Jydeholmen i Vanløse i september sidste år.

I forbindelse med drabet blev en anden mand såret af knivstik, men det viste sig ikke at være livstruende.

Retssagen mod de tre er gået i gang mandag formiddag, og efter anklagerens indledende forelæggelse af sagen har de tre tiltalte fået mulighed for at forklare sig i sagen.

- Min klient ønsker på nuværende tidspunkt ikke at afgive forklaring, lød det indledningsvist fra forsvarsadvokat Kåre Pihlmann, inden hans forsvarerkolleger, Gitte Juul Jensen og Mikael Skjødt, nærmest ordret gentog kollegaens ord.

De tre tiltalte har dog tidligere forklaret sig over for en dommer. Det skete i forbindelse med det grundlovsforhør, der blev afholdt, dagen efter at mændene meldte sig selv til politiet i sagen.

Dengang erkendte den 17-årige, at han førte kniven, men han vil kun erkende sig skyldig i vold med døden til følge og mener i øvrigt, at han bør frifindes på grund af nødværge.

Under sagen er det indtil videre kommet frem, at Jon Patorra og en kammerat ankom til Jydeholmen i en hvid bil. Her stod de tre tiltalte ved Damhus Pizzeria, hvor der var flere skolebørn til stede, da det var midt i den nærliggende skoles spisefrikvarter.

Her opstod der slagsmål mellem Patorra og kammeraten på den ene side og de tre tiltalte på den anden. Slagsmålet endte med, at der blev brugt kniv, og et enkelt stik i siden var nok til at dræbe Jon Patorra.

Drabstiltalte nægter at udtale sig ved retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce