Drabsoffer forsøgte at ringe til politiet


Drabsoffer forsøgte at ringe til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKYDERI:En 34-årig mand er varetægtsfængslet og skal mental- undersøges efter at have skudt sin tidligere samlevers nye ven
Drabet i går morges i Herning skyldtes voldsom jalousi efter alle hidtidige oplysninger. Den 30-årige René Klaustrup Christensen døde i en blodpøl efter at være ramt af tre skud fra et haglgevær i den lejlighed, hvor han overnattede med sin veninde og hendes femårige søn. Forinden forsøgte han desperat at ringe til politiet om hjælp, mens manden udenfor - drengens far - ville ind.

Faderen til barnet opsøgte dem midt om natten. Den 26-årige kvinde afviste at åbne døren, fordi manden virkede beruset og havde truet hende i ugen forinden. Drengen kaldte på sin far gennem en kattelem, og så sparkede faderen døren ind og gik ind med to geværer og et patronbælte om livet

Forsøgte selvmord

Forklaringen blev læst op i retten i det grundlovsforhør i går eftermiddag, hvor den 34-årig formodede drabsmand blev varetægtsfængslet i surrogat i fire uger. Han skal mentalundersøges og overvåges, fordi han forsøgte at begå selvmord i arresten i løbet af dagen med glas fra en lampe. Han husker ikke noget om drabet, fortalte han gennem sin advokat.

Under det voldsomme opgør tidligt om morgenen i Museumsgade i det centrale Herning blev den lille dreng først bragt ned til underboen og siden ud i en politibil, som skulle være sikkerhed. Imidlertid blev politibilen ramt af skud fra lejligheden på første sal, uden at nogen dog blev ramt. Politiet affyrede et skud tilbage mod lejligheden, men ramte muren udenfor, viser de hidtidige undersøgelser.

Ammunition

Den fængslede har våbentilladelse, og kriminalinspektør Peder Nørgaard, Herning, formoder, at han er jæger. Da politifolkene kom helt ind i lejligheden, fandt de en salonriffel, et enkeltløbet haglgevær og en stor mængde ammunition.

Politiet kom til stede efter opkald fra underboen, som hørte larm ovenpå.

Da de første politifolk ankom, stod døren åben og nogen indefra råbte "pas på". En mand kom ud med en riffel, og politifolkene "trak sig lidt tilbage", men var i dialog med manden, forklarer kriminalinspektør Peder Nørgaard.

Politifolkene tilkaldte assistance, og området blev spærret af. Så kom en kvinde ud fra ejendommen med bundstykker til to skydevåben, som derved var gjort ubrugelige. Derefter kom den formodede drabsmand ud og overgav sig.

Drabsoffer forsøgte at ringe til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce