Drabsmand skal have behandlingsdom


Drabsmand skal have behandlingsdom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30-årig mand, der er tiltalt for drabet på den 17-årige Monika Olsen, har før været på psykiatrisk afdeling og skal ifølge anklageskrift have en behandlingsdom.

Ekskæresten til en 17-årig pige, der for et år siden blev slået ihjel i Hjørring, er nu tiltalt for at stå bag drabet. Ifølge anklageskriftet skal den 30-årige mand have stukket Monika Olsen adskillige gange med en foldekniv, og nu vil statsadvokaten have ham dømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling.

Manden har tidligere været under psykiatrisk behandling, og han tilbragte også varetægtsfængslingen på en psykiatrisk afdeling. Han nægtede oprindeligt at være skyldig i Monika Olsens død.

Manden brød ifølge tiltalen ind hos Monika Olsen i hendes hjem på Cathrinegården i Hjørring en aften i maj sidste år, hvor hun lå og sov med sin nye kæreste. Alt tyder på, der er tale om et jalousidrab.

Drabet på Monika Olsen har været meget omtalt. Hendes nye kæreste, Martin Sørensen, har tidligere forklaret, at han talte med politiet, få timer før Monika blev slået ihjel. Han ville advare mod ekskæresten, som før havde været voldelig. Da den nu tiltalte dukkede op i lejligheden senere samme nat, forsøgte Martin Sørensen også at forsvare Monika Olsen, men blev fejet til side, og hun blev dræbt.

Det forventes, at retssagen skal foregå allerede den 19. og 20. maj i Retten i Hjørring.

Drabsmand skal have behandlingsdom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce