Drabsforsøg i Lundtoftegade: Politiet søger vidner


Drabsforsøg i Lundtoftegade: Politiet søger vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet vil tale med folk, der har set fire mistænkte i området ved Mørkhøj, hvor en flugtbil blev brændt af.

Københavns Politi efterlyser nu fire mænd for et drabsforsøg i Lundtoftegade på Nørrebro i København, hvor en 19-årig torsdag den 11. april blev skudt i hovedet.

Politiet vil gerne tale med vidner, der kan have set mændene i området omkring Mørkhøj nord for København, hvor deres flugtbil er fundet afbrændt.

Ved skudepisoden i Lundtoftegade affyrede gerningsmændene kort før klokken 21 over 30 skud mod den 19-årige, der blev hårdt såret.

Han har svævet mellem liv og død, men meldes nu uden for livsfare.

- Lægerne siger, at han umiddelbart er uden for livsfare, men han er ikke kontaktbar, og det er for tidligt at sige, om han undgår varige mén, siger efterforskningsleder Carsten Lerbjerg, Københavns Politi, til Ritzau.

Politiet mener, at fire gerningsmænd kørte fra stedet i en sort Audi A4 stationcar model 2.0 tdi med registreringsnumret HG 21.305.

Bilen blev umiddelbart efter skyderiet fundet brændende på parkeringspladsen ved Blågård Seminarium på Mørkhøj Parkallé.

- Vi er overbevist om, at det var den bil, der blev benyttet ved skudepisoden, siger Carsten Lerbjerg.

Vidner har set fire mænd løbe væk fra den brændende bil. De er bagefter set parvis blandt andet i rækkehusbebyggelsen ved Mørkhøj Parkallé, i området mellem denne vej og den tidligere TV-byen, samt ved institutionen Torveparken på Mørkhøjvej 155.

- Nogle beboere har set nogle personer løbe væk og bevæge sig rundt i området derude. Men vi mangler henvendelser, om nogen har set, at de blev samlet op af en bil, eller hvordan de ellers kom væk, siger Carsten Lerbjerg.

Blandt mændene er tilsyneladende både etniske danskere og mænd af udenlandsk herkomst.

Politiet mener, at skyderiet i Lundtoftegade muligvis var et opgør i forbindelse med hashhandel. Det baserer man blandt andet på, at den 19-årige havde skudsikker vest på og bar på en walkie-talkie og derfor måske var på en slags vagttjeneste.

Vidner kan henvende sig til Københavns Politi på telefon 114.

Drabsforsøg i Lundtoftegade: Politiet søger vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce