Dømt for sexovergreb på døtre og dødstrusler


Dømt for sexovergreb på døtre og dødstrusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

46-årig skizofren mand fra Faaborg idømt ophold og behandling på psykiatrisk afdeling på ubestemt tid. Han sexmisbrugte sin datter og steddatter og truede ekskone og lokalredaktør på livet.

Han sexmisbrugte sin datter og steddatter for mere end 12 år siden, han truede sin tidligere samlever på livet flere gange, og han truede Stiftstidendes tidligere lokalredaktør i Faaborg på livet og forsøgte at køre ham over flere gange i bil.

Det kostede ved middagstid i dag en 46-årig skizofren mand fra Faaborg-området en behandlingsdom på ubestemt tid.

Byretten i Svendborg kendte manden skyldig i alle anklagepunkter og besluttede, at han skal være i psykiatrisk behandling på ubestemt tid og ophold på en lukket psykiatrisk afdeling i op til et år.

Retten fandt ham skyldig i, at han havde haft samleje og anden kønslig omgang med sin steddatter, da hun var syv år, og anden kønslig omgang end samleje med sin datter, da hun var omkring fire-fem år gammel.

Selv om sexovergrebene går tilbage til 1992 og at der var opgivet tiltale i den ene af sagerne i 1996 var der kommet nye beviser frem mod manden, som var medvirkende til at dømme ham.

Begge piger, der i dag er voksne, vidnede i går i retten i Svendborg for lukkede døre, og var tydeligt voldsomt prægede af oplevelserne. Manden selv har under sagen nægtet at have sex-forgrebet sig på dem.

Den 46-årige blev også kendt skyldig i dødstrusler mod sin tidligere samlever gennem fem år og Stiftstidendes tidligere lokalredaktør i Faaborg.

Her blev lokalredaktøren i marts 2007 forsøgt kørt ned af den 46-årige i bil på pladsen foran redaktionen, ligesom den skizofrene mand truede med at brænde lokalredaktørens private bolig af.

- Du skal dø. Du får kuglen, truede manden ud af vinduet lokalredaktøren, der kun undgik at blive kørt over ved at søge tilflugt på trappestenen til redaktionen.

Den 46-årige modtog dommen og han forbliver på den lukkede psykiatriske afdeling i Middelfart.

Dømt for sexovergreb på døtre og dødstrusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce