Dømt bandemedlem er fundet i Tyskland


Dømt bandemedlem er fundet i Tyskland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 25-årige Mahmoud Rabea stak af fra politiet straks efter sin dom på otte års fængsel for et våbenlager. Nu er han anholdt i Berlin og venter på udlevering.

Knap en måned på fri fod blev det til for det 25-årige bandemedlem Mahmoud Rabea, som flygtede fra de ledsagende politibetjente i minutterne efter, at han i Københavns Byret var blevet idømt otte års fængsel for blandt andet besiddelse af våben og sprængstof.

Rabea har været efterlyst siden den 4. december, og i forbindelse med efterforskningen af hans flugt lykkedes det politiet at spore ham til Tyskland. Den 30. december blev han anholdt af politiet i Berlin.

- Vi anmodede det tyske politi om assistance. Han forsøgte at undvige, da politiet i Berlin ville anholde ham, men han blev fanget med det samme, siger lederen af Københavns Politis særlige bandeindsats, Henrik Svindt.

Mahmoud Rabea blev dagen efter anholdelsen fremstillet for en dommer i Berlin, der fængslede ham efter anmodning fra dansk politi. Nu kræves han udleveret til Danmark, og det regner Henrik Svindt med vil ske inden længe.

Rabea benyttede sig af noget tumult til at stikke af fra byretten, da han og to andre unge fik domme på otte og ni års fængsel for at have opbygget et større våbenlager i en lejlighed i Haraldsgade i København. Våbnene skulle angiveligt bruges i konflikten med rockerstøttegruppen AK81.

I lageret var blandt andet formbart sprængstof og en hjemmelavet fjernstyringsmekaniske, der sammen med en detonator kan bruges til at antænde sprængstof.

Når Mahmoud Rabea udleveres til afsoning af sin fængselsstraf i Danmark, vil han muligvis blive mødt med en sigtelse for flugten, oplyser Henrik Svindt.

Dømt bandemedlem er fundet i Tyskland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce