Stadig massiv trafik og kø på indfaldsveje til Middelfart efter voldsom ulykke med fire lastbiler og en varebil på motorvejen nær Middelfart.

Fyns Politi oplyser onsdag middag, at det østgående spor på den Fynske Motorvej er åbnet ved Middelfart. Men kør forsigtigt, der arbejdes stadig i det vestgående spor, hvor lastbilerne, der onsdag morgen var impliceret i ulykken, stadig holdt ved 13-tiden.

Den forsigtige kørsel på indfaldsvejene til Middelfart giver ifølge Fyens.dk's reporter på stedet sig selv, for på hovedvejen mellem Odense og Middelfart stod trafikken på vej ind mod Middelfart stadig stille i køer onsdag ved 13-tiden.

Også på Bogensevej/Jyllandsvej skal man regne med at sidde i kø for at komme ind til Middelfart, og selv på Strib Landevej var der ved 13-tiden kø i retning mod Strib.

Tålmodighed i køerne

Motorvejen var hele onsdag formiddag lukket på grund af en ulykke, hvor fire lastbiler og en varebil var involveret. To personer blev dræbt.

Den præcise årsag til uheldet er fortsat ukendt, men ved uheldet påkørte en lastbil en forankørende lastbil. Bagved kom varebilen, der kørte op i den anden lastbil. Efterfølgende kørte endnu en lastbil op i varebilen.

Lukningen af motorvejen mellem frakørsel 57 Nr. Aaby og 58 Middelfart førte hurtigt til massiv trafik i udkanten af Middelfart for de mange trafikanter, som blev ledt uden om ulykkesstedet.

De trafikanter, der havnede i køerne bag ulykken - fra henholdsvis vest og øst - måtte væbne sig med tålmodighed. Politiet begyndte med at tømme den vestgående kø, og det var først gjort ved 11-tiden. Derefter begyndte arbejdet med at tømme den østgående kø.

  • Af:

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
15
To dræbt på fynsk motorvej: Ingen straffes efter dødsulykke

To dræbt på fynsk motorvej: Ingen straffes efter dødsulykke

Ofre for fynsk motorvejsulykke er identificeret

Ofre for fynsk motorvejsulykke er identificeret

8
Dødsulykke: Dræbte var formentlig polakker

Dødsulykke: Dræbte var formentlig polakker