Det er Michael også


Det er Michael også

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greven er mand for at servere en ordentlig skideballe, når der er brug for det. Det afslører hans nære ven René Szczyrbak.

René Szczyrbak var i en svær periode i sit liv. Han stod midt i en skilsmisse. Det hele var af helvede til. Han havde ondt af sig selv.

En aften blev han heldigvis inviteret ned til sin gode ven Michael Ahlefeldt til middag. Og trøst - måske.

- Jeg fik en ordentlig skideballe. Han var træt af, at jeg peb konstant. Jeg skulle tage mig sammen for mine børns skyld og begynde at træffe valg og tage ansvar for mit liv. Han kunne se, jeg var forvirret, men det var på tide at gøre noget.

Sådan husker René Szczyrbak den middag.

- Det blev et afgørende vendepunkt i mit liv. Jeg havde brug for den skideballe. Og det var ikke bare en skideballe. Han tilbød selvfølgelig at hjælpe mig, tilføjer han.

Det var i det hele taget et tegn på, at Michael Ahlefeldt har en ægte interesse for sine medmennesker. Det definerer ham som menneske, mener René Szczyrbak.

- Han har en udstrakt grad af empati og en fantastisk evne til at lytte til dem, han har omkring sig. Han venter ikke bare af høflighed på at få lov til at fortælle om sig selv. Han er oprigtigt interesseret i, hvordan du har det. Det smitter i det venskab, vi har. Jeg ringer også til ham og spørger "Hvordan har du det?" Og venter helt stille på, at han fortæller.

Det er Michael også

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce