Demonstration og grove tilråb møder ministre i Mjølnerparken

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ankommer til Mjølnerparken.

Demonstration og grove tilråb møder ministre i Mjølnerparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mindre demonstration møder regeringen, der præsenterer sit ghetto-udspil i Mjølnerparken.

Bannere og grove tilråb kommer regeringens syv ministre i møde, da de torsdag formiddag ankommer til Mjølnerparken i København for at lancere regeringens nye ghettoudspil.

Særligt grove tilråb er rettet mod udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V), der mødes af ukvemsord som "fascist-svin" af en lille del af de fremmødte, da hun går langs afspærringen for demonstrationen.

Inden ministrene ankom til den kendte ghetto, var det mere fredelige tilråb som "lighed for loven" og "støt frem for straf", der prægede demonstrationen.

I alt er omkring 70 mennesker mødt op til den anmeldte demonstration, der er arrangeret af formanden og næstformanden for afdelingsbestyrelsen i boligområdet Mjølnerparken.

Næstformand Janni Milsted peger på, at de med demonstrationen vil vise deres utilfredshed med, at man i ghettoudspillet lægger op til at straffe folk, efter hvor de er bosat.

- Vi synes, at der skal være lighed for loven - uanset om man står i Mjølnerparken, som vi gør nu, eller man står på Strandvejen, forklarer hun.

Adspurgt, om ikke man er nødt til at gøre noget ved problemerne i ghettoerne, svarer hun:

- Jeg synes bestemt, man skal gøre noget ved problemerne. Men jeg synes da allerede, at vi er godt i gang her.

- For det første har vi hele den ombygning, vi skal have her, og så har vi unge i arbejde i Mjølnerparken. Vi har lektiecaféer, og vi har klubber, så jeg synes, der er mange ting, der sættes i gang, siger hun.

Demonstrationen blev først arrangeret onsdag, og Janni Milsted er tilfreds med fremmødet.

- Vi satte først sedler op på dørene i nat. Vi har ikke nået at indkalde nogen, så jeg synes, at vi har været hurtige, og at det er et flot fremmøde, siger hun.

Blandt demonstranterne var også Alternativets partileder, Uffe Elbæk.

Demonstration og grove tilråb møder ministre i Mjølnerparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce