Debut som prostitueret som 40-50-årig


Debut som prostitueret som 40-50-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et betydeligt antal prostituerede er helt oppe i 40-50-års-alderen, når de sælger sig selv første gang. Det viser en undersøgelse fra massageklinikker i København, Vejle og Århus. Undersøgelsen konkluderer, at omkring hver fjerde, 23 procent, er over 30 år, når hun første gang prostituerer sig, og at flere debuterer, når de nærmer sig 50 år.

- Det kommer bag på mig, at flere af kvinderne starter så sent. Når de har mange flere år på bagen, skulle man tro, at de var sværere at lokke, siger cand.psych. Hanne Pedersen, der har stor erfaring i at rådgive prostituerede, til MetroXpress..

Projektleder Hanne Mainz fra modelprojekt Pro Århus har været med til at foretage undersøgelsen, som er den største, der er gennemført i Danmark. Hun peger på, at de fleste kvinder, 81 procent, angiver pengemangel som årsag til, at de prostituerer sig.

Men valget lader til at være mere velovervejet blandt kvinder, som debuterer sent. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at efterspørgslen på personlig rådgivning svinder ind i takt med alderen. Og jo ældre kvinderne er, når de debuterer, jo længere forventer de at blive i erhvervet.

- For flere yngre kvinder handler det om at afprøve prostitution i en kortere periode, mens ældre kvinder er mere afklarede omkring, at prostitution skal være en permanent levevej. Flere har fortalt, at de i årevis har levet i et parforhold, hvor det handlede om at tilsidesætte egne behov og servicere manden, og at den eneste forskel er, at de nu får penge for det, siger Hanne Mainz.

Debut som prostitueret som 40-50-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce