Historien om den overlæge, som afslørede fusk for millioner af kroner i Region Syddanmark, er klart den mest læste historie i år på fyens.dk.

I top 10 er der også historier om en snarrådig slagter, en bager med dårlig hygiejne og en tømrer, der får skæld ud.

Historien om en overlæge, der afslørede fusk i Region Syddanmark, er den klart mest læste på fyens.dk i 2015.

Overlæge Michael Hansen stod frem og fortalte, hvordan sygehusdirektør Henrik Villadsen i Region Syddanmark tjente stort på hjertebehandlinger, som han foretog om aftenen ved siden af sit arbejde som direktør i regionen.

Du kan læse Michael Hansens mening om en syg kultur i det syddanske sygehusvæsen i artiklen her. I samme artikel kan du læse, hvordan hele sagen om Henrik Villadsen forløb, og at direktør Finn Jensen fra Sygehus Sønderjylland har svært ved at huske detaljer i sagen. 

Blandt andre populære historier er den om en studerende fra København, som ikke var meget for at flytte til Odense for at være tæt på sit studie på Syddansk Universitet.

Nummer tre på listen over mest læste historier i 2015 er en artikel, som slet ikke er fra 2015.

Populær på Facebook

Den tredjemest populære artikel er en om børneopdragelse og god stemning ved middagsbordet. Artiklen er helt tilbage fra 2007, og når den pludselig dukker op på en hitliste i 2015, er det, fordi den er blevet delt på Facebook, hvor næsten 30.000 har klikket sig ind på den.

Resten af listen præges af fynske håndværkere, der har gjort sig enten uheldigt eller positivt bemærket.

Lokale håndværkere

På femtepladsen ligger historien om en slagter fra Søndersø, som foretog en civil anholdelse af en narkopåvirket chauffør.

Og lidt længere ned som nummer otte ligger historien om en bager, der har fået en bøde på 10.000 kroner for dårlig hygiejne.

Der er en endnu en lokal håndværker på listen over de meste læste historien. Der er den om Tømrer-Tommy fra Middelfart. Artiklen handler om en tvist mellem en tømrer og en familie, hvor begge parter føler sig snydt.

Efterlyst mand

På listen er også en historie, som af flere omgange er blevet meget læst.

Den handler om 64-årige Tage Jensen, der forsvandt fra sit hjem i Odense i februar. Da[color=#ff6600] Tage Jensen blev fundet død[/color]fire uger senere, blev også den artikel læst af mange.

Nummer fire på listen over populære historier handler om en virksomhed, der var på jagt efter nye ansatte, og på syvendepladsen var der en artikel om fotovogne på stribe.

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.

Mere om emnet

Se alle
28
Året, der gik: Artikler om asylcentre har skabt mest debat

Året, der gik: Artikler om asylcentre har skabt mest debat