Tre standuppere tager fat i arbejdsskader og dårligt jobklima.

Er det særlig sjovt, at der hvert år anmeldes cirka 50.000 arbejdsulykker ? Eller at hver tredje af dem rammer en ung eller nyansat ? Nej, egentlig ikke, men humoren kan måske alligevel være med til at sætte fokus på arbejdsmiljø.

I hvert fald rykker de tre standuppere Mads Brynnum, Pede B og Fantomet ud på Professionshøjskolen Lillebælt University College for sammen med de unge at sætte fokus på arbejdsmiljøet.

Det sker onsdag den 23. oktober, og repræsentanter fra Arbejdstilsynet, arbejdsgivere og fagbevægelsen medvirker også i arrangementet.

Anledningen er den europæiske arbejdsmiljøuge, som afholdes hvert år i uge 43. Arbejdsmiljøugen.

Det sker på Blangstedgårdsvej i Odense, og dagen kommer blandt andet til at indeholde en free-style rapbattle med Pede B og Fantomet over dagens emner og snak.

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.