Danskers død på ferieø var selvmord


Danskers død på ferieø var selvmord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Retsmedicinere siger, at 36-årig mand formentlig døde ved et selvmord på Tenerife.

Det var efter alt at dømme tale om et selvmord, da en 36-årig dansker forleden blev fundet død af knivstik på Tenerife.

Det er resultatet af den foreløbige obduktionserklæring, som er blevet frigivet af den regionale domstol Tribunal Superior de Justicia de las Islas Canarias, ifølge eb.dk.

Denne konklusion forklarer, hvorfor mandens ven og kæreste mandag blev løsladt uden krav om kaution af en dommer på ferieøen. De er dog fortsat sigtet i sagen.

De to blev anholdt kort efter, at manden blev fundet bevidstløs med to knivstik i maven.

Dødsfaldet skete natten til lørdag på Sunwing Resort Fañabé, et lejlighedshotel for Spies-rejsende på den sydlige del af Tenerife.

Her blev receptionisten på hotellet gjort opmærksom på, at der lå en livløs mand med stiksår i maven og tilkaldte en læge og en ambulance, men forsøget på at redde den 36-årige var forgæves.

Mandens kæreste og ven er nu blevet indkvarteret på et andet hotel på ferieøen, og ifølge B.T. har myndighederne foreløbig beholdt de to danskeres pas, så de ikke kan rejse fra landet.

Og selvom danskerne formentlig gerne vil hjem, er der intet at gøre, før de spanske myndigheder har efterforsket sagen til bunds og er klar til at lade dem rejse.

- Vi befinder os i Spanien, så her gælder den spanske lovgivning. Hvis de spanske myndigheder nægter dem udrejse, kan vi ikke forhindre dem i det, siger Lars Thuesen, der er Danmarks ambassadør i Spanien, til B.T.

Lars Thuesen har været i kontakt med de to danskere, der mandag blev løsladt efter en kort varetægtsfængsling, men hverken de eller han ønsker at kommentere yderligere på sagen.

Danskers død på ferieø var selvmord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce