Odenses borgmester hedder Peter Rahbæk Juel også efter valget tirsdag. Odds på Rahbæk Juel som borgmester er nu nede på 1,08. I sidste uge var det 1,18, og da spillet åbnede var det på 1,25.

Der er godt 92 procents chance for, at Peter Rahbæk Juel også er borgmester i Odense Kommune de næste fire år. Sådan vurderer Dansk Spil chancerne, idet den danske statsbookmaker har odds 1,08 på, at Rahbæk Juel også er borgmester efter 1. januar.

Det er helt på linje med et par andre bookmakere, der udbyder odds på udfaldet af kommunalvalget i Odense. Nordicbet har også odds 1,08, mens Unibet ligger på odds 1,10.

Oddset hos Danske Spil på den socialdemokratiske borgmester, der overtog poster efter Anker Boye pr. 1. januar i år, er faldet gennem de seneste dage. Det åbnede for fire uger siden i 1,55, i sidste uge - også efter avisens meningsmåling, der viste klart rødt flertal - kunne man stadig få odds 1,18 på Rahbæk Juel, og mindre end et døgn før valgstederne åbner er odds faldet til 1,08.

- Omkring 100 har spillet på udfaldet af valget i Odense Kommune, og 80 af dem har spillet på Peter Rahbæk Juel, oplyser oddsætter i Danske Spil, Peter Emmike.

Man skal dog ikke forvente, at man kan tjene et større beløb på udfaldet, for i denne type spil tillader Danske Spil kun indsatser for op til 2000 kroner.

- Vi har systemer, så vi kan stoppe for spil, hvis der spilles for mere end 2000 kroner på det samme udfald. Vi har mest spil på kommunalvalget med som en slags underholdning og reklameværdi, vi tillader ikke de store spil på det og oplyser i øvrigt heller ikke beløb for, hvor meget der er meget, tilføjer Peter Emmike.

Større favorit end Frank Jensen

Med odds 1,08 er Peter Rahbæk Juel marginalt større favorit til at sikre sig borgmesterposten i Odense, end Frank Jensen er til at genvinde posten i København. Det udfald giver odds 1,10 hos Danske Spil. Dermed er Rahbæk Juel og Frank Jensen de to største favoritter i Danske Spils udvalg af spil på kommunalvalget.

Ud over det har Danske Spil flere andre spillemuligheder, men dog ikke så mange som hverken Unibet eller Nordicbet. Hos Nordibet kan man spille på, hvem der bliver borgmester i otte af de ti fynske kommuner, kun Kerteminde og Ærø er der ikke odds på.

I mange af kommunerne er det betydeligt mere åbent end i Odense, når der kigges på odds.

Favoritterne til at blive borgmestre er ifølge Nordicbet:

Søren Steen Andersen (V), Assens.

Søren Kristensen (V), Faaborg-Midtfyn.

Morten Andersen (V), Nordfyn.

Kenneth Muhs (V), Nyborg.

Jan Ole Jakobsen (V), Langeland.

Johannes Lundsfryd (S), Middelfart.

Bo Hansen (S), Svendborg.

Peter Rahbæk Juel (S), Odense.

  • kolofon billede

    Af:

    Redaktionschef for områderne aktualitet, samfund og erhverv i Fyens Stiftstidende. Skriver ledere og andre artikler.

Mere om emnet

Se alle
2
Fra flygtning til byrådskandidat: - Jeg er forelsket i demokratiet

Fra flygtning til byrådskandidat: - Jeg er forelsket i demokratiet

KV2017 LIVE: Valgstederne lukker i Odense

KV2017 LIVE: Valgstederne lukker i Odense

De sidste på listen: Stiller op uden vinderchancer

De sidste på listen: Stiller op uden vinderchancer