DGI kræver millionerstatning af bookmaker


DGI kræver millionerstatning af bookmaker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætsforeningerne kræver, at Skatteministeriet nu henter store ulovlige millionindtægter hjem hos bookmakerfirmaet Ladbrokes, der har droppet sag mod staten.

Bookmakerfirmaet Ladbrokes beslutning om at droppe retssagen i Højesteret mod Skatteministeriet om det danske spillemonopol vækker nyt håb hos en stribe økonomisk hårdt pressede idrætsforeninger og almennyttige organisationer.

- Vi har siden 2003 mistet flere hundrede millioner kroner i støtte fra Danske Spil på grund af Ladbrokes ulovlige spil og annoncering i Danmark. Ladbrokes har været med til at udhule Danske Spils indtægtsgrundlag. De har dermed ulovligt fjernet en vigtig del af finansieringen af en stribe almennyttige foreninger i Danmark, siger direktør i Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI), Søren Brixen.

Han kalder det "rigtigt smart", når Ladbrokes nu prøver at få det til at se ud, som om de dropper sagen, fordi de har vundet politisk og moralsk.

- Sandheden er jo, at de ville have tabt med et brag i Højesteret, som de gjorde i landsretten og har gjort i en række andre lande. Men med retssagen aflyst forventer vi nu, at de indordner sig under dansk lov og stopper deres ulovlige annoncering samt bereder sig på en række erstatningssager om deres ulovlige indtjening, siger Søren Brixen.

Han forventer, at spillemyndigheden under Skatteministeriet nu anlægger erstatningssager om et stort millionbeløb mod både Ladbrokes og mod de danske aviser, som har annonceret for Ladbrokes i årevis, vel vidende det var ulovligt.

- Både Ladbrokes og aviserne har handlet ulovligt i tillid til, at det engang blev lovligt. Men en ny spillelovgivning i Danmark er fortsat ikke engang vedtaget af Folketinget. Dermed har aviserne og Ladbrokes handlet ulovligt uden konsekvenser siden 2003, og det skal vi have erstatning for, siger Søren Blixen.

DGI kræver millionerstatning af bookmaker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce