DF'er støtter fortsat muslimudtalelser


DF'er støtter fortsat muslimudtalelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Krarup bakker stadig op om formanden for Trykkefrihedsselskabets udtalelser om muslimer. Han har hele tiden talt om islams kvindesyn, fastslår Krarup.

- Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far.

Sådan lød det i december fra Lars Hedegaard, der er formand for Trykkefrihedsselskabet. Siden har han præciseret, at det drejer sig om islams ideologi og ikke alle muslimer. Og efter flere ugers tavshed lægger Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard torsdag luft til Hedegaards udtalelse.

Men hendes partifælle Søren Krarup har fra starten bakket op om Hedegaard - og gør det fortsat.

- Det, han har sagt, er der ikke noget opsigtvækkende i. Det svarer fuldstændig til den kritik af islams kvindesyn, som er fremført utallige gange, siger Krarup.

Han mener, at Lars Hedegaard blot har været "lidt uforsigtig" i sine udtalelser.

- Andet er der ikke i det, og så har han brugt nogle udtryk, som man normalt ikke bruger i den slags sammenhænge, siger Søren Krarup.

Krarup gav Hedegaard "fuldstændig ret" allerede før citatet om voldtægter blev præciseret. Men Søren Krarup understreger, at han ligesom Lars Hedegaard hele tiden har talt om islams kvindesyn.

- Jeg kunne tydeligt høre, at det han sagde fra begyndelsen, var en kritik af islams kvindesyn. Det var ikke en kritik af alle muslimer, som det blev udlagt. For selvfølgelig er der muslimer, der handler anderledes, siger han.

Pia Kjærsgaard siger torsdag om Søren Krarups tidligere udtalelser, at "Søren Krarup er Søren Krarup", at han er på vej ud af politik og dermed indirekte, at hun ikke kan sætte ham på plads. Og den vurdering er Søren Krarup selv helt enig i.

DF'er støtter fortsat muslimudtalelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce