DF'er smidt ud efter trusler på Facebook


DF'er smidt ud efter trusler på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmedlem Mathias Grøning bliver smidt ud af Dansk Folkeparti efter at have truet flere personer på Facebook.

Dansk Folkeparti valgte fredag at ekskludere politikeren Mathias Grøning. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Det 19-årige byrådsmedlem fra Tårnby har rettet et hårdt og truende angreb mod de mennesker, der støtter og deltager i byggeri af moskeer i Danmark.

På internetsiden Facebook skriver Grøning ifølge Ekstra Bladet om sin holdning til de mennesker, der er med til at bygge en moské i Århus.

"Tænk at de vil være landforrædere for ussel mammon. Der er en del værnemagere, som uden tøven vil hjælpe muslimerne med deres gøren og laden. Men så må vi jo gøre som i 1944."

Den nu tidligere lokalpolitiker for Dansk Folkeparti opfordrer til aktioner mod hovedbygherren bag en planlagt moské i Århus, Finn Bach, mod arkitekten Bjarke Ingels og Kurt Thorsen, der står bag den oprindelige idé. Ekstra Bladet skriver, at Mathias Grøning ledsager opfordringen til aktioner med telefonnumre på Finn Bach.

Den opfordring vil Dansk Folkeparti ikke acceptere.

- Årsagen til eksklusionen er, at Mathias Grøning på Facebook har fremsat trusler mod navngivne personer, hvilket partiet finder helt uantageligt, lyder partiets forklaring.

Mathias Grøning undskylder over for Ekstra Bladet.

- Jeg er oprigtig ked af denne situation og vil gerne undskylde, hvis jeg har såret eller fornærmet nogen. Jeg er ked af det, hvis mine dårlige formuleringer og sagens fordrejning har skadet DF, lyder det fra Mathias Grøning.

DF'er smidt ud efter trusler på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce