DF'er er blevet bortvist fra sit job


DF'er er blevet bortvist fra sit job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En byrådspolitiker fra Greve er blevet bortvist fra sit job i kommunens ældrepleje efter at have lånt penge af en borger. Nu ønsker hun at udtræde af byrådet.

Den nyvalgte byrådspolitiker Marianne Offenberg (DF) fra Greve er blevet bortvist fra sit job som sosuassistent i kommunens ældrepleje og meldt til politiet.

Det sker, efter at hun har lånt penge af en borger til nye vinduer og døre, skriver Lokalavisen Greve Nyt.

Hverken kommunen eller politiet vil oplyse yderligere om sagen, men selv erkender Marianne Offenberg, at hun har lånt pengene og fortæller, at hun har opsagt sit job efter, at hun blev bortvist midt i december.

- Set i bakspejlet skulle jeg bare have lånt pengene i banken, men det kan ikke laves om nu. Nu har jeg til gengæld lånt pengene i banken og betalt dem tilbage til borgeren, forklarer hun til avisen.

Hun vil ikke fortælle, hvor stort beløbet er, og understreger, at der aldrig har været tale om, at hun skulle modtage pengene som en gave.

- Borgeren ville give mig pengene som en gave, men jeg ville kun have dem som et lån - med et lånebevis, forklarer Marianne Offenberg.

DF'eren har nu bedt Greve Byråd om tilladelse til at udtræde fra sin plads i byrådet.

- Det sidste, jeg ønsker, er at skade partiet, så jeg vil helst spille med åbne kort. Derfor har jeg nu sendt et brev til borgmesteren, hvor jeg anmoder om at udtræde af kommunalbestyrelsen på grund af personlige og helbredsmæssige årsager, siger hun.

Selvom Marianne Offenberg selv har sagt sin stilling op og vil forlade byrådet, fastholder kommunen politianmeldelsen mod hende.

DF'er er blevet bortvist fra sit job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce