DF vil straffe muslimer efter Iran-møde


DF vil straffe muslimer efter Iran-møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Folkeparti vil stoppe offentlig støtte til Muslimernes Fællesråd efter møde med Irans præsident, Mahmoud Ahmadinejad, under klimatopmødet.

Pengekassen skal smækkes i for Muslimernes Fællesråd. Det skal den, fordi talsmanden, Zubair Butt Hussein, ikke fordømte Irans præsident, Mahmoud Ahmadinejad, ved deres nylige møde under FN's klimatopmøde i København.

Det siger Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti, som sidder i Folketingets integrationsudvalg.

Zubair Butt Hussein tog ikke ordet ved sit korte møde med Ahmadinejad sammen med imam Abdul Wahid Pedersen, forklarer han til politiken.dk.

- Jeg gjorde mig mine overvejelser om at deltage, for man kan ikke just sige, at jeg er enig med manden - for eksempel hvad angår Holocaust eller behandlingen af studenterne, som demonstrerer i Teheran, siger han.

Det er ikke godt nok for Martin Henriksen.

- Det er kritisabelt, at han ikke tager ordet og lægger afstand til ham. Det skulle være grunden til at tage et møde med repræsentanter for det iranske styre: at man tager afstand og forsøger at forklare dem, at de er på vej nedad en forkert vej,

siger han.

Spørgsmål: Men hvorfor vil I straffe Muslimernes Fælles råd ved at tage penge fra dem?

- Fordi vi vil sende et klart signal om, at det er fuldstændig uacceptabelt, at man ikke straks benytter lejligheden til at tage afstand, når man omgås sådan nogle mennesker. Det er hul i hovedet, at offentlige myndigheder støtter en organisation, hvis talsmand ikke finder det nødvendigt at tage afstand fra Ahmadinejad, når han sidder lige overfor ham, siger Martin Henriksen.

DF vil straffe muslimer efter Iran-møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce