DF forsøger at fjerne ejendomsvurderinger


DF forsøger at fjerne ejendomsvurderinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsvurderingerne kan være på vej ud. DF beder Folketinget om hastebehandle forslag om at afskaffe dem.

Dansk Folkeparti prøver at få Folketinget til at hastebehandle et beslutningsforslag om at fjerne ejendomsvurderingen én gang for alle. Et forslag, som vil cementere skattestoppet på ejendomsværdiskatten.

Beslutningsforslaget kommer, efter at Dansk Folkeparti og regeringen ikke nåede at blive enige om netop at afskaffe ejendomsvurderingerne som en del af sidste uges såkaldte vækstpakke.

Dansk Folkeparti har derfor bedt Folketingets formand, Thor Pedersen (V), om lov til, at beslutningsforslaget kan blive behandlet, efter Folketinget ellers er gået på sommerferie den 5. juni.

Den mulighed er opstået, fordi tinget i år - ekstraordinært - har givet regeringen lov til, at behandle tre andre lovforslag den 21. og 24. juni.

- Vi prøver, at få venstrefløjen til at tone rent ved at afskaffe ejendomsvurderingen, siger Dansk Folkepartis skatteordfører, Mikkel Dencker.

Mikkel Dencker har nemlig ikke tiltro til Socialdemokraterne og SF's forsikring om, at de ikke vil hæve boligskatterne.

Selv om Socialdemokraterne mener, at ejendomsvurderingen stadig har en funktion, så har partiet tidligere erklæret sig villig til at se på sagen, hvis nogen kan give et bud på, hvad der skal sættes i stedet.

Ejendomsvurderingerne bliver nemlig stadig brugt til den kommunale grundskyld og dækningsafgift samt tinglysning.

Enhedslistens gruppeformand, Per Clausen, mener dog, at der mangler en saglig begrundelse for at hastebehandle beslutningsforslaget:

- Når Folketingets arbejde i forvejen er blevet forlænget, så skyldes det, at regeringen ikke kunne gøre arbejdet færdigt til tiden. Det her beslutningsforslag har Dansk Folkeparti kunnet stille sidste år og forrige år, så det er helt urimeligt, at de på grund af slendrian nu kommer rendende og beder om en hastebehandling.

DF forsøger at fjerne ejendomsvurderinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce