DF: Vanvittige beskyldninger fra talsmand


DF: Vanvittige beskyldninger fra talsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Skaarup, kalder det for vanvittige beskyldning, når somalisk talsmand beskylder DF for selv at lave trusselbrev. DF vil ikke gå videre med sagen.

Næstformand i Dansk Folkeparti Peter Skaarup afviser blankt beskyldninger om, at Dansk Folkeparti selv skulle have lavet et trusselbrev til Pia Kjærsgaard.

Anklagen kommer fra A.S. Dualeh, der hævder at være talsmand for en række somaliske foreninger i Danmark.

- Han skulle lige tænke sig om, før han kommer med sådanne beskyldninger. Vi kunne selvfølgelig aldrig finde på at fabrikere trusler mod Dansk Folkeparti. Jeg har ingen anelse om, hvor han har det fra. Vi har givet brevet til politiet, som har taget det seriøst. Det er vores andel i sagen, siger Peter Skaarup.

Selv om beskyldningerne er hårde, tager Peter Skaarup sagen roligt og har ingen overvejelser om en eventuel injuriesag.

- Der er gået inflation i politianmeldelser og injuriesager. Vi lader trygt borgerne vurdere, om de tror på vanvittige beskyldninger eller på Dansk Folkeparti, hvis formand, Pia Kjærsgaard, er den krænkede part.

A.S. Dualeh har tidligere været i søgelyset. I 2003 anmeldte Dualeh formanden for Aalborg Kommunes børne- og ungeudvalg Ib Rasmussen (S) til politiet. Det skete efter en omdiskuteret sag, hvor en somalisk pige blev tvangsundersøgt for at se, om hun var omskåret. Dualeh klagede også over sagen til Menneskerettighedsdomstolen.

Dualeh har også anmeldt formanden for Foreningen for Forebyggelse af Pigeomskæring (FFP), Samia Yusuf Ali, til politiet.

- Jeg hefter mig ved, at han tidligere er kommet med beskyldninger i øst og vest, siger Peter Skaarup.

DF: Vanvittige beskyldninger fra talsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce