DF: Sælg skandalehelikopter


DF: Sælg skandalehelikopter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tålmodigheden med de fejlramte EH101-helikoptere er sluppet op i Dansk Folkeparti. Forsvaret bør overveje at sælge, lyder det fra forsvarsordfører Ib Poulsen.

Det koster årligt de danske skatteydere 200 millioner kroner at holde forsvarets fejlramte EH101-helikoptere i luften, og det er for meget, mener Dansk Folkeparti. Forsvarsordfører Ib Poulsen opfordrer til, at forligspartierne seriøst overvejer at sælge helikopterne og købe en mere driftssikker model.

- Vi er oppe i enormt store beløb for at holde helikopterne i luften. Det er mere relevant end nogensinde at se på, hvad vi kan få for pengene med en anden helikopter, siger Ib Poulsen.

Udmeldingen kommer efter, at statsrevisorerne i dag udtalte skarp kritik af forsvarets uprofessionelle håndtering af EH101- helikopterne. Helikopterne er udset til både at klare den danske redningstjeneste og stå for troppetransport. Men indtil videre kan de ikke løse nogen af opgaverne.

Ib Poulsen vil dog først udtale sig om, hvorvidt der skal placers et ansvar for helikoptersagen, når han har haft lejlighed til at læse Rigsrevisionens rapport.

- Men når statsrevisorerne udtaler deres næstkraftigste kritik, så er det ikke særligt betryggende i forhold til forsvarets indkøbspolitik, siger han.

DF: Sælg skandalehelikopter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce